Επικοινωνία

Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Στον ιστολόγιο αυτό  καταβάλλεται  κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να περιλαμβάνονται  ενημερωμένες  πληροφορίες που αφορούν την εκπαίδευση , χωρίς ωστόσο να υπάρχουν   δηλώσεις, εγγυήσεις ή διαβεβαιώσεις όσον αφορά την ακρίβεια, την επικαιρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται. Οι δικαιούχοι του παρόντος ιστολογίου  δεν ευθύνονται για οιαδήποτε ζημία ή βλάβη μπορεί να προκληθεί από την πρόσβασή σας ή την αδυναμία πρόσβασής σας σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, ή από την απόφασή σας να παρέχετε οιαδήποτε πληροφορία σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο.
______________________________________________________
Το παρών ιστολόγιο  δεν ελέγχει το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών εξωτερικών σελίδων, στις οποίες παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων ( hyperlinks ) . Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη ή χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους αρμόδιους των αντίστοιχων ιστοσελίδων, οι οποίοι έχουν την ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους, γίνεται για διευκόλυνση των χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το παρών ιστολόγιο  υιοθετεί ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων και blogs στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

____________________________________________________

Αν για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι κάποιο στοιχείο στις σελίδες του ekagadchania.wordpress.com  προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα άλλων ατόμων, καλό είναι να μας ενημερώνετε, ώστε να προβούμε αμέσως στις απαραίτητες αλλαγές.

_____________________________________________________

Σχόλια , παρατηρήσεις :

1 thoughts on “Επικοινωνία

Σχολιάστε